Verhuur kerkgebouw synagoge
De gebouwen van de VEG kerk in Gouda zijn, in overleg,  beschikbaar voor verhuur aan derden, zowel voor periodiek  terugkerende activiteiten als voor eenmalige festiviteiten.

Tot in ieder geval maart 2022 verhuren we onze gebouwen niet.

Verhuur kerk

Verhuur kerkgebouw voormalige synagogeMet circa 100 zitplaatsen leent de voormalige synagoge zich uitstekend voor bijvoorbeeld een intieme inzegening van uw huwelijk. Met een centrale locatie in het centrum van Gouda, op 5 minuten loopafstand van het stadhuis en nabij bekende feest locaties kan ons kerkgebouw bijdragen aan een geslaagde bruiloft. Het kerkgebouw kan natuurlijk ook gehuurd worden voor andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld uitvaart en rouwdiensten, lezingen, optredens van een koor, vergaderingen, kerkdiensten, seminars en kleine concerten.

Verhuur bijgebouwen

De VEG beschikt daarnaast over twee bijgebouwen, het Visnet en de Kapel, welke regelmatig door diverse groepen worden gebruikt voor hun activiteiten. Zo kunnen de zaaltjes gebruikt worden voor creatieve groepen, cursussen, lezingen, VVE vergaderingen, dansles, bijeenkomsten, fitness verenigingen, gespreksgroepen, jeugdgroepen en waar u al niet meer een zaal voor wilt huren. Het Visnet biedt plaats aan circa 50 mensen en kan in twee delen gesplitst worden d.m.v. een harmonicawand. Er is een klein keukentje aanwezig.

Opgemerkt wordt dat bij verhuur rekening wordt gehouden met het kerkelijke karakter van onze gebouwen en met de ligging in een bebouwde omgeving (de buren).

Voor meer informatie en overleg kunt u contact opnemen met onze beheerders. Klik hier voor contactgegevens.