Hoi!

sibbele meindertsma

Mijn naam is Sibbele Meindertsma. Ik ben sinds februari 2023 gemeentelijk werker (een soort voorganger/ dominee) van de Vrije Evangelische Gemeente Gouda. Dat is mooi werk. Ik mag veel bij mensen zijn. En ik mag bezig zijn met God, Jezus, de Bijbel en geloof.

Ik geloof dat de God van Jezus leeft en ook vandaag aanwezig is in onze wereld. Bij Hem is het goede leven te vinden, want Hij heeft ons gemaakt en houdt van ons. Niet dat we altijd alles in ons leven en de wereld begrijpen. Juist niet zelfs. Vaak hebben we vragen en zoeken we naar onze weg. Maar mijn ervaring is dat God mij en ons toch niet loslaat.

Als gemeentelijk werker ben ik er voor de mensen in de kerk, maar zeker ook voor de mensen erbuiten. Als jij vragen hebt over het leven of over geloof, wil ik graag naar je luisteren en mee helpen zoeken naar antwoorden.

Neem gerust contact op door een mailtje te sturen naar sibbele@veggouda.nl
of te appen naar 06-41651701. Een hartelijke groet van Sibbele.